Inschrijven

Wat leuk dat je bij DFC lid wilt worden! Door onderstaande gegevens in te vullen, start je de inschrijfprocedure. Heb je in het verleden al eens bij een andere vereniging gevoetbald? Vermeld dan ook je KNVB nummer, deze kan je terugvinden in de KNVB Wedstrijdzaken app, onder het kopje Digitale pas.

Om lid te worden van DFC moet je dus onderstaande gegevens invullen. Als je jonger dan 18 bent moeten je ouders dit voor jou doen. Je ontvangt als bevestiging van je lidmaatschap per mail een kopie van je aanmelding.

Bij DFC wordt de contributie via automatische incasso per jaar geïncasseerd. Voor details en gespreide betaling, zie; Nikki. Je moet dus je volledige bankrekening (IBAN) nummer invullen. Zonder een geldig bankrekeningnummer kan je lidmaatschap niet worden voltooid.

Onze ledenadministrateur neemt vervolgens je aanmelding in verdere behandeling. Je komt tenslotte om te voetballen en dan moet je natuurlijk wel kunnen spelen! Als alles in orde is maakt de ledenadministrateur je officieel lid van DFC. Je ontvangt hiervan een bevestiging, en iemand van de technische commissie neemt contact met je op om uit te leggen in welk team je in eerste instantie gaat trainen en spelen. Hij of zij vertelt je ook hoe laat je waar moet zijn voor trainingen en wedstrijden. Is er een probleem met je aanmelding (bijv. de overschrijving vanaf een andere club is niet in orde of we kunnen je niet in een leeftijdsgroep plaatsen) dan laten we je dat natuurlijk zo spoedig mogelijk weten.

Heel veel plezier bij D.F.C.