DFC dieper in de zorgen.

Datum geplaatst: 15 okt. 2023

De slechte start ( 3 gespeeld , 0 punten ) kon vandaag tegen Groote Lindt gedeeltelijk worden weggepoetst. De tegenstander van vandaag had immers slechts 1 punt meer. Na de 0-5 uitslag stonden de gezichten bij DFC niet op standje vrolijk.

En wie deze uitslag leest, maar zelf aanwezig was bij de wedstrijd, moet beamen dat op basis van de 1e helft DFC bedrogen uitkwam. Want het was echt DFC die , zeker het eerste half uur, de partij domineerde en de voorsprong verdiende. Vanaf de aftrap ging DFC op zoek naar de treffer en vond die bijna al binnen de minuut. Kans na kans kreeg DFC maar in de afronding wilde het niet lukken. DFC toonde inzet en strijd, maar liep na 21 min tegen een counter aan die voor 0-1 zorgde. Desondanks bleef DFC doorgaan maar de inzet werd niet beloond. Wederom een counter en de stand was 0-2. Maar liefst 8 kansen voor DFC, echte kansen , en 2 tegen aanvallen en de ruststand was 0-2. Zeker geen terechte afspiegeling.

Na 6 min spelen in de 2e helft kwam de 0-3 en was de weerstand gebroken. De koppen gingen hangen en we mogen Daniel op ons knieen bedanken dat hij er persoonlijk voor zorgde dat de einduitslag niet erger werd dan 0-5.DFC liep ook nog tegen 2 rode kaarten aan. 2 x geel voor Claudio en direct rood voor Yassine Mabrouki.Het wachten is tot DFC uit deze benarde positie komt. En de weg naar boven gaat vinden. Maar de schorsingen die we oplopen helpen zeker niet mee in deze zware tijd.