DFC haalt uit en bereikt volgende ronde beker competitie.

Datum geplaatst: 16 sep. 2023

DFC mocht vandaag lopend naar de tegenstander, want mede sportpark bewoner FC Dordrecht amateurs ontving de ploeg van trainer Danny Slegers. Inzet voor DFC was het bereiken van de volgende ronde. Met 0-13 winst slaagde DFC in deze missie.

Vanaf het begin was DFC de bovenliggende partij, alhoewel FC Dordrecht nog enigszins tegen stribbelde. Maar al snel werd de score geopend en liep DFC snel uit. Met de rust was de score al opgelopen tot 0-5. Inmiddels was er bekend met hoeveel er gewonnen moest worden om de volgende ronde te bereiken, en DFC ging hier vol voor.

De 2e helft drukte DFC dan ook door, want er moest met minimaal 12 doelpunten verschil worden gewonnen. FC Dordrecht liet het in de 2e helft lopen en DFC ging gedisciplineerd verder. Met de scherpte was niets mis, en na 90 minuten spelen stond de 0-13 op het scorebord, en kan DFC zich opmaken voor de volgende ronde.

Beide ploegen verlieten het veld zonder een gele kaart, de sportiviteit naar elkaar toe mag zeker benoemd worden.

Doelpunten makers : Yassin M 5 x, Tonnie Stok 2 x , Cezary 2 x , Henk Jan Stok 1 x , Ruben 1 x , Mike1 x , Jairo 1 x