Oranje Wit JO14-2 - DFC JO14-114-10-2023, 10.00 uur , Uitslag: 7-1 (rust 1-0)

Matchday 6,

Van uw verslaggever Naufal Tayebi (speler O14)

Vandaag de uitwedstrijd tegen Oranje Wit

In het begin waren we scherp en hadden we balbezit maar ook balverlies en werd het spel onrustig en kwam er een kans voor Oranje-wit die ze tegen de paal schoten en daarna uit de rebound de goal in ging en werd het 1-0 in de 18e minuut.De rest van de 2e helft was het wat rustiger, waarin een paar kansen gemist

In de rust werd de opstelling wat aangepast en we starten met iets meer aanvallende opstelling.Er wordt weer gewaarschuwd om scherp te beginnen omdat we altijd vlak naar rust een tegengoal krijgen.

In de 2de helft wordt er WEER BINNEN 5 MINUTEN TEGEN GESCOORD 2-0 het werd weer onrustig en wordt het 3-0 en kort daarna van de 16 een 4-0 daarna werd het spel wat rustiger maar na 10 minuten werd er weer gescoord 5-0 maar toen kreeg Oranje wit een vrijetrap over de muur en 3 man die op RAYAN waren en uiteindelijk werd er gescoord 6-0We gingen aanvallend spelen en het wordt 6-1 door MOHAMMED en was iedereen blij toen een lange bal naar voren die Naoufal en Jayden mooi hebben verdedigd en werd er later nog een actie gemaakt en werd het 7-1.So naar yusuf. so naar Adam E. so naar Jaden so naar de trainers Colin en Bram