Herindelingen jeugd teams

Datum geplaatst: 04 dec. 2023

Beste spelers, ouders, trainers en alle andere betrokkenen van DFC,

Vanwege de mooie aanhoudende stroom van nieuwe leden gaan de coördinatoren van de onderbouw en middenbouw samen met de technische commissie aandacht besteden aan het herindelen van de teams vanaf JO7 t/m JO12.

We zien de laatste tijd teveel spelers wissel staan bij hun team en dat is geen goed uitgangspunt binnen de opleiding van DFC. Teams worden te groot en dus is het noodzakelijk om aanpassingen te doen zodat de spelers niet teveel langs de lijn staan maar in het veld.

Uitgangspunt is dat iedere speler op zijn/haar niveau en leeftijdscategorie, zoveel mogelijk speelminuten gaat maken.

Groei van onze club is mooi om te zien. We werken er allemaal hard aan om het u en vooral de kinderen het naar de zin te maken.

Groei betekent ook dat we op zoek zijn naar veel meer vrijwilligers. Ik ben er van overtuigd dat er veel meer ouders bereid zijn ons te helpen.

Heeft u interesse om onze organisatie te verbeteren in de rol welke bij u past, stuur een mail of whats-app met uw naam naar cetaro1@outlook.com of 06-51963280. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen om te kijken welke dankbare rol het beste bij u past.

Met vriendelijke groet,

Voorzitter Technische Commissie.

Rob van Es