JO15 start met nederlaag aan nieuwe competitie fase

Datum geplaatst: 27 jan. 2024

Na een goede 2e fase, waarin DFC tot het laatst meedeed om de titel, was vandaag de start van de nieuwe fase. Helaas gingen de punten mee naar Raamsdonk, 1-3 verlies voor de JO15.

DFC trof een tegenstander, die in de vorige fase kampioen was geworden en dat was zeker zichtbaar. De 1e helft ging het enigszins gelijk op , niet alleen het spel maar ook de score. Nadat DFC op een 0-1 achterstand was gekomen, kwam het voor de rust nog terug op 1-1, een doelpunt van Emin uit een corner. Dit was ook gelijk de ruststand.

De 2e helft werd iets fysieker en DFC had wat moeite hierin mee te gaan. Ook werd het spel van Raamsdonk zichtbaar beter en kon DFC niets anders dan tegenhouden, Want de druk werd steeds groter en groter. Helaas kwam het veld overwicht ook tot uiting in de score, want bij het laatste fluitsignaal stond er 1-3 op het scorebord.

DFC moest duidelijk hun meerdere herkennen maar trof bij de start dan ook een tegenstander die volgens velen word gezien als de grootste kanshebber op de titel.  Om dan zolang mee te kunnen doen is een compliment waard.

Bij afwezigheid van Arno, werd de wedstrijd op een voortreffelijke wijze geleid door Sami. Bedankt hiervoor.