Paaskamp : Een ode aan de leiders !!

Datum geplaatst: 06 mrt. 2024

Een ode aan de leiders !!

Ipv een voorwoord lijkt mij een ode aan de leiders wel eens een keer op zijn plaats. Wat zonder leiding is er nl helemaal geen paaskamp. Dus verdienen de leiders het zeker om een keer in het zonnetje gezet te worden.

Wie is deze groep dan die belangeloos klaar staan voor uw kinderen? Nou , dit is een geweldige groep echte DFC-ers, die het gehele kamp uw kinderen begeleiden met de spellen, maar ook naast de spellen zorgen dat het uw kind aan niets ontbreekt en de volledige aandacht krijgt die U van ons mag verwachten.

Naast de 4 vrouwen die de spellen begeleiden ( Kirsten, Laura , Bianca en Julie ) hebben we 3 ouwe rotten rondlopen ( Marc , Peter en Richard ) voor de keuken en allerlei zaken. En de mannen die de “strijd” met elkaar aangaan voor de winst op het kamp en die uw kinderen 4 geweldige dagen geven.

Stephan , Colin, Raymond , Max , Marciano, Arvind , Danny , Dyron , Marco ,Tim , Joey , Maarten , Raoul

Een hele mooie mix van leiding, ervaren en jeugd. Maar wist U dat van deze leiders, de vaders en zelfs de opa’s vroeger al mee gingen als leider van het paaskamp? En nu is de nieuwe generatie aan de beurt om de kar te trekken. De 3e generatie DFC-ers die ervoor zorgen dat wij elk jaar weer een fantastisch kamp kunnen organiseren.

Wat voor gevoel mij dat geeft als hoofd leiding om met zo’n groep op pad te gaan…. Een super paaskamp gevoel zoals dat alleen bij DFC kan !! Want zonder al deze leiders is er geen paaskamp, dus als U uw kind op 29 maart mee geeft aan ons , een schouderklopje aan deze mensen is zeker op zijn plek.

Op naar 29 maart, op pad met de beste groep leiders die er bestaat.

Arno van Wijnen