DFC 3 - SV Meerkerk 2

Datum geplaatst: 14 okt. 2023

Zaterdag 14 oktober stond de thuiswedstrijd van DFC3 tegen SV Meerkerk 2 op het programma. Na even wat aftasten bij de tegenstander kwamen ze lekker in de wedstrijd na het eerste doelpunt dat gescoord werd door Effe met een bekeken schot vanaf de 16 meter,.

Het 2e doelpunt kwam op naam Shurently die de combinatie zocht met Desh, hij gaf de bal vervolgens weer netjes voor aan Shurently, waardoor hij de bal als spits in het net tikte. Desh nam beheerst de 3e van 11 meter voor zijn rekening, nadat hij was neergelegd binnen de 16. Nigel met een geplaatst schot tussen de benen van de keeper door het 4e doelpunt voor zijn rekening na een mooie steekpass van Effe.

Helaas ook twee doelpunten geïncasseerd in deze wedstrijd, maar wat hebben we kunnen genieten van een heerlijke pot voetbal met grote regelmaat mooie acties, waarbij het team voor elkaar wilde werken. De tegenstander probeerde ons uit de tent te lokken, wat ze hier en daar dreigde te lukken, want even later moesten we toch verder met 10 man. Het mag dan ook een compliment zijn hoe de ploeg het op pakte en de wedstrijd verder met het hoofd koel uitspeelde.

Het harde werken werd beloond met een mooie overwinning.