JO10 wint derby tegen Oranje Wit , 4-5 winst.

Datum geplaatst: 23 sep. 2023

Vandaag had de JO10-1 de uitwedstrijd tegen het altijd moeilijke OranjeWit. We waren vandaag ruim vertegenwoordigd in spelers, de tegenstander wou graag 7x7 spelen, iets wat wij uiteraard graag accepteerde met zoveel wisselspelers. Helaas was onze keeper op het allerlaatste moment afgehaakt waardoor we een speler op het doel moesten zetten.

De wedstrijd kon beginnen. Het verlies van vorige week en de leermomenten die we daaruit hebben gehaald wierpen gelijk vruchten af, we begonnen sterk aan de wedstrijd en er werd zeer goed samen gespeeld. Al snel kwamen wij door een afstandsschot op voorsprong 0-1. OranjeWit kwam ook snel terug met het antwoord 1-1. We moesten weer aan de bak, na een goede periode stonden we ineens 1-3. We dachten dat we er al waren en gingen toen minder fel de duels in, iets waar OranjeWit wel raad mee wist. Binnen enkele ogenblikken stond het al weer 3-3.

Gelukkig was daar het rust signaal, die hadden we nodig! Na wat drinken en de nodige aanwijzingen konden we er weer tegenaan. De tweede helft begon en het was al snel raak 3-4. Helaas werd het weer 4-4. Na een spannende aantal minuten waar het echt alle kanten op kon gaan maakte wij de 4-5, direct erna brak er een flinke regenbui uit. De tijd zat er bijna op en in overleg hebben we de wedstrijd niet helemaal uitgespeeld, het was goed zo!

Samengevat een spannende wedstrijd met ons als gelukkige winnaar!