JO8-1 ongeslagen kampioen !!

Datum geplaatst: 09 dec. 2023

Dfc begon de wedstrijd heel stroef , kansen werden gemist die normaal er in gingen , waarschijnlijk komt het door zenuwen, maar na 6min goed spelende ayaan die de 1 0 maakt voor ons. Dezelfde ayaan maakt 2min later de 2 0 na een mooi voorbereidend werk van Rio. Na 3keer gewisseld te hebben gingen we de rust in met 2 0 .

In de kleedkamer waren de jongens altijd druk maar dit keer waren ze erg rustig want ze wisten zelf ook dat er kansen niet werden afgemaakt . Na de rust scoren we de 3 0 door Kenan heel cool binnen geschoten na een mooi aktie van Ebubekir. Vervolgens ging het makkelijker , vvgz kreeg nog paar kansjes maar onze hele goeie keepster Simay wist ze te redden . Laaste 10min maakte Rio een mooie actie schoot op doel uit de rebound scoorde rayan kramer een mooi afstandschot . Dezelfde rayan maakte vervolgens de eindstand bekend met weer een mooie afstand schot de 5 0 , en de feestje kon beginnen voor de Jo8-1.

Met fakkels en een mooie beker werd er gevierd zonder enige nederlaag zijn we kampioen geworden. Met 2 uitstekende trainers Sabit kayhan en Marlon kramer ongeslagen kampioen geworden!